Golfbloggen

Detta är min blogg om att vara hustru till en golfare. I flera år han min man försökt att inspirera mig att börja spela golf och nu får han som han vill. Han har gett mig en golfkurs, så mitt nyårslöfte var att börja intressera mig lite för hans hobby, nämligen att spela golf. I utbyte ska han försöka intressera sig för min hobby, nämligen att resa. Vi har därför sagt att vi ska försöka gör en golfresa ihop detta år, oavsett om jag kommer att gilla golfen eller ej.

I denna blogg tänkte jag dokumentera mina framsteg och bakslag, skriva om lite resor jag hittar, mode, samt om golfturneringar och golfare. Jag tänker nämligen visa min man att jag tar mitt löfte på allvar när det gäller golfen.

Jag heter Carina och bor utanför i en by utanför Stockholm tillsammans med min man och nästan utflugna barn. Vi trivs bra där vi bor, men ett par gånger om året brukar jag vilja ut och röra lite på mig. Det kan vara alltifrån en storstadsweekend till en lite längre solresa. Jag jobbar som administratör och mitt arbete tillåter att jag kan jobba hemifrån en del, vilket passar mig utmärkt. Utöver resandet har jag inga direkta intressen, vilket har bekymrat min man en del. Han har tidigare försökt få mig intresserad av golfen, men tyvärr har jag inte fastnat. För ett par månader sedan pratade han med sin revisor som tipsade om att han har låtit sin fru gå en golfkurs för en privat tränare och sedan dess faktiskt börjat intressera sig för golfen. Så nu har min man fått upp hoppet… Jag kan i och för sig hålla med om att golf är en underhållande sport att se på tv och att en runda på golfbanan ändå är bra motion. Och jag gillar ju frisk luft, så varför inte? Jag har ju i alla fall bestämt mig för att ge det en chans.

 

Vi ska göra en golfresa