Ser fram emot fotbolls-VM & så mycket bättre

Hej å hå, Tomma läktare i väntan på fotbolls-vm

Det har väl knappast undgått någon att det är höst nu. Löven ramlar ner i huvudet på en och var och varannan dag kryper regnet innanför kläderna. Är det bara jag eller är det inte ovanligt uselt höstväder? Har gett upp golfsäsongen för i år i alla fall och det känns som att jag bara vill gå i idé och sitta hopkurad i soffan tills värmen och solen är tillbaka igen. Som tur är finns det några ljusglimtar i höstmörkret. Snart börjar till exempel en ny säsong av Så mycket bättre och senare under hösten börjar också herrarnas fotbolls-VM. Dock utan Sverige vilket känns trist men jag får väl heja på Danmark istället.

Har kikat lite på grupperna i VM och Danmark har hamnat i grupp D tillsammans med Frankrike, Tunisien och Australien. Är inte jätteduktig på fotboll så jag vet inte riktigt hur vassa Tunisien och Australien är, men Frankrike lär i varje fall vara en knepig nöt att knäcka. De vann ju VM senast. I EM 2020 gick det i och för sig inte något vidare. De floppade och slogs ut av Schweiz redan i åttondelsfinalen medan Danmark tog sig ända till semifinal, så vem vet vad som kan hända.

VM är dock fortfarande en bit bort och startar först i slutet på november. Som tur är börjar Så mycket bättre snart. Men till skillnad från VM där det finns nya spännande matcher att se fram emot dagligen så sänds ju Så mycket bättre bara en dag i veckan vilket är lite trist. Tycker de kunde riva av alla programmen på en gång istället. Ett om dagen!

I år kommer Darin tillbaka i programmet. Tänk att det har gått 10 år sedan han var med sist! Var tar tiden vägen?

Apropå tid som gått så kommer snart också Riket Exodus. En fortsättning på tv-serien riket som sändes i två säsonger på 90-talet. Man borde ta det som bevis för att det aldrig är försent. Kan man skaka liv i en tv-serie som är över 20 år gammal så borde man kunna göra det mesta. Ska bli spännande att följa serien och jag hoppas den kommer bidra till att göra den här regnruskiga hösten lite bättre.

Det var allt för i dag, om du som jag behöver lite ljusglimtar i tillvaron hoppas jag mina tips på saker att titta på i höst kan bidra lite.