Tittat på golfklubbor

golfklubborI dag har jag varit och kollat på golfklubbor och känner mig ungefär lika utmattad som när jag följde med maken runt en 18-hålsbana. Det blev lite väl mycket information på en gång känner jag.

Köpte inga klubbor till mig själv, men köpte en ny till min kompis. Ni vet den där klubban jag hade sönder, så nu har hon komplett utrustning igen.

Ska fundera lite över vad jag ska satsa på för klubbor. Det är så svårt att veta när man är nybörjare känner jag. Då är det enklare med all kringutrustning som bagar och klubbskydd! Handskar kan jag också välja liksom skor. Men just klubborna gör att det blir kortslutning i hjärnan och jag får beslutsångest.

Funderar också över om det inte är bättre att köpa begagnade klubbor tills jag är lite bättre vet vad jag vill ha. Tror att det är stor risk att jag kommer vilja byta ut en del klubbor efter hand om jag köper nytt. Har läst lite på ett forum om det här med klubbköp för nybörjare och de verkar tycka att begagnat är det bästa att köra på för nya spelare, så det kanske blir det jag väljer.

Det här med golfen börjar ta mer och mer av min tid :) Jag som motvilligt följde med ut på banan har nu alltså börjat googla youtubeklipp med golfare, börjat läsa nätforum för att få tips på utrustning och snart ska jag dessutom börja den där kursen för att ta grönt kort. Vem hade kunnat tro det för några månader sen? Inte jag i alla fall och säkert ingen annan i min familj eller några av mina vänner heller.

Jag har till och med börjat tycka en del golfklubbor är riktigt snygga. Har sett ett set från Mizuno, tror det var 850 JPX Dam som jag gillade. Så när jag har blivit riktigt bra, då ska jag köpa mig ett gäng snygga klubbor som belöning.

Nu ropar mannen och barnen att vi ska ha myskväll. Vi ska tydligen se Den ofrivillige golfaren, ni vet en av Lasse Åberg filmerna. Det kan bli kul, inte så ofta barnen vill umgås och se film med sina föräldrar längre så man få ta vara på de stunder som erbjuds!