Accomodation

Bookings and Prices

SÖDERBY GOLF LODGE
is composed by nine newly built and very comfortable fourbed appartments located on the opposite side of the restaurant / clubhouse. A total of 36 beds.

They have three rooms, a living room with sofa bed, refrigerator and kettle. One double bedroom and one bedroom with two single beds.
Wireless internet in all rooms.

We offer a variety of golf packages with a variety of options to tailor to your wishes and needs during your stay at Söderby during the season 2010.

Maximize your golf experience-Welcome to Söderby!

Best regards
Family Ekstrom
Söderby Golf

Adress:
Söderby Golf Lodge

Söderby Gård Uppsala Näs 755 91 Uppsala

For reservations and more information: contact the hotel manager Gabriella Ekström: Email: mailto:lodge@soderbygolf.se  Phone: +46 (0)18 430 19 76