Välkommen till Söderby Golf

Utmanande mästerskapsbana och trivsam familjebana på samma anläggning.

Mitt i natursköna Uppsala Näs dalen finner du Söderbys två banor. Vår 18-håls mästerskapsbana stod färdig sommaren 2004. Den har en utmanande layout med många strategiska vattenhinder och snabba greener. Klubben gästades 2008 & 2009  av Svenska herrtouren, SAS Masters Tour. Spelarna hade mycket gott att säga om våra greener. "Säsongens bästa" fick vi höra, beröm som gör oss mycket stolta och glada. Den nordiska touren som nu heter Nordea Masters Tour spelades på Söderby 2010-2012.

From 2010 så är det tillåtet att medföra hund på 18-hålsbanan, och även som tidigare på 9-hålsbanan.

Golftider bokas under säsong på telefon 018-430 19 70.

Medlemmar kan boka speltid 14 dagar före speldag
Gäster kan boka speltid 7 dagar före speldag.
Den som önskar boka ännu tidigare kan göra det mot en
bokningsavgift på 100 kr/spelare. För greenfeegäster dras bokningsavgiften av vid betalning av greenfee.

Incheckning skall ske i receptionen senast 15 minuter före bokad starttid, annars kan starttiden erbjudas någon annan.

Bokningsregler

Man kan endast boka en tid per dag, finns det plats kan man boka en ny tid efter man spelat färdig sin runda.

Greenfeegäster som vill boka en extra runda i förväg kan göra det mot en extra avgift på 200 kr /person, finns det plats kan man kostnadsfritt boka en ny tid efter man spelat färdigt sin runda.

Introduktionskort

Alla spelare med av Svenska Golfförbundet godkända/rekommenderade introduktionskort är välkomna och kan spela fritt 1 gång per år på helgfria vardagar. Vill man utnyttja sitt introduktionskort på en helg kan man göra det mot erläggande av halv greenfeeavgift.

Familjär 9-hålsbana

9-hålsbanan är en utomordentligt bra och väl underhållen nybörjar- och familjebana med relativt korta men utmanande hål. Vattenhinder, många bunkrar och ondulerade greener ger banan dess särskilda karaktär.

Bollränna alla dagar.

/_project/_private/userAssets/013d407166ec4fa56eb1e1f8cbe183b9/hal1banner.jpg