Dela upp betalningen på 3, 6 eller 9 månader!

Vid behov kan Du dela upp betalningen på 3, 6 eller 9 månader.

Kostnaderna för detta är följande:
  • Uppläggningsavgift 295:-/år
  • Aviavgift 25:-/månad.

Är Ni fler i en familj betalar ni en uppläggningsavgift för hela familjen men däremot är aviavgiften 25:- per person och månad.

Vill Ni utnyttja detta erbjudande så anmäler Ni det bäst med e-post till info@soderbygk.se Ange namn, golfid och fakturabelopp på de personer som vill ingå. När vi fått anmälan skickar vi ut ett avtal samt betalningsavier. Du kan också ladda hem denna blankett som en PDF. Skriv sedan ut den. Fyll i uppgifterna och skicka den till Söderby Golf AB, Söderby Gård, 755 91  UPPSALA.

Avtalet hittar du här.