Välkommen att bli medlem i GolfUppsala!

Från och med 2014 övergår Söderbys & Edenhofs golfklubbar till en gemensam A1 klubb som heter GolfUppsala, banorna kommer givetvis att heta Söderby & Edenhof som tidigare. För Dig som medlem är det ingen skillnad förutom att Ditt medlemskap är knutet till anläggningen istället för till golfklubben. Du har exakt samma rättigheter och skyldigheter som tidigare med samma golf-id, tidningen Svensk Golf, försäkringar via SGF, gästspel, tävlingar, greenfeesamarbeten, tidsbokning med mera. Du kommer givetvis också att ha precis samma möjlighet till spel på båda Söderby & Edenhof som tidigare men enklare med tidsbokning och tävlingsanmälningar, då det blir bara en klubb med två banor.

Du kan bli medlem omgående eftersom vi just nu inte har någon kö. Enklaste sättet att bli medlem är att klicka på "Medlemsansökan" i menyn till vänster och fylla i  formuläret. Ange vilken medlemsform som du är intresserad av i fältet "Meddelande". Vill du ha information om klubben och om hur man blir medlem är du välkommen att kontakta receptionen på tel 018-430 19 70 eller Jan Högström på tel 018-430 19 77

Du kan även anmäla Dig som medlem via e-post: info@soderbygk.se. Ange namn, adress, telefonnummer, golfid alternativt personnummer samt vilken medlemsform Du vill ha.

Är du intresserad av att köpa en spelrätt kan du kontakta Jonas Ekström på tel 018-430 19 75.

Nybörjarkurser kan bokas direkt här på hemsidan. Gå in under "Utbildning" och "anmälan till kurser".

Det finns idag ett antal olika medlemsformer beroende på hur mycket man vill spela och hur långsiktig man vill vara. Vi har idag två anläggningar i Uppsala, Söderby Golf och Edenhof Golf. Båda anläggningarna har var sin 18-hålsbana och var sin 9-hålsbana.

På 18-hålsbanorna är man normalt spelrättsmedlem vilket innebär att Du köper en spelrätt som fungerar ungefär som en hyresrätt. Den garanterar Dig en av de maximalt 920 platserna som finns på varje bana. Spelrätterna köps av klubben/bolaget eller på den öppna marknaden. Övrig information rörande spelrätter finns under fliken spelrätter.

Du kan också vara årsmedlem på någon av 18-hålsbanorna i mån av plats, det är i dagsläget 1000 kr dyrare/år och ger Dig bara garanterad plats ett år i taget.

Köper Du en spelrätt från oss, pris 30 000 kr inkl årsavgift första året så får Du spela hur mycket Du vill på alla våra banor.

Du kan också vara årsmedlem på Söderbys 9-hålsbana, kostnad 2 100 kr/år, då får Du spela hur mycket Du vill på båda 9-hålsbanorna.

Du kan även ha ett företagspartnerskap, priser från 16 000 kr exkl moms/år. Se mer om detta under fliken Företagspartnerskap.