Become our Corporate partner

Corporate partner at Söderby Söderby Golf AB gives new and old partners the ability to play golf at two of Upplands best golf courses, Söderby Golf Club and Golf Club Edenhof. You will have 54 holes to your disposal.

During 2010, we offer companies in Uppsala the following partnerships:
  • 1 playing batch to exploit the company Söderbymalm GK and GK Edenhof.
  • 1 advirtising space on the sponsor board at the parking (signage funded by sponsors).
  • Invitation to a minimum of two sponsorship activities.
  • Free driving range card on the new driving range.
  • Free golf cart rental (2 times) per year.
Price: 16 000 ex VAT per year

Advertising tax on the exposure value will be added
(currently 450 SEK)

Term: Min. 2 years

Price for an extra playing batch is 5 900 SEK ex VAT (eligible for an additional player at business activities). We can also customize the package completely to your wishes. Please let us know so we make a proposal that suits you.

Contact: Jonas Ekstrom phone: +4618 430 1975,
e-mail: jonas@soderbygolf.se.