Custom Fitting

Ta hjälp av oss att prova ut dina nya klubbor. Vi mäter upp din svinghastighet, kollar vilken lievinkel du skall ha samt analyserar vilken typ av klubba som passar just din teknik. Vi har ett stort antal olika demoklubbor som du kan provslå, både järn och träklubbor. Du är välkommen att göra en utprovning även om du inte skall köpa klubbor idag, du kanske vill ta reda på vilka klubbor som passar dig inför kommande klubbköp. En utprovning kostar 600 Kr, i stort sett som en vanlig 50 minuters lektion. Vid klubbköp över 2000Kr i samband med en utprovning, erhåller du en customrabatt på 400 Kr.

Vi använder oss av en utrustning som heter Flightscope när vi gör en Custom Fitting. Det är en bollradar, som hjälper oss att ta reda på exakt hur olika klubbor fungerar för just dig!

För bokning av Custom Fitting, ring shopen på 018-430 19 70 alternativt till Fredrik Hedlund på 070-658 31 51.

Bokning via webben
Du kan även boka Custom Fitting på nätet: http://www.soderbygk.se/web/lektionanmalan/