Damsektionen

Vårt mål med verksamheten är att vi ska ha roligt tillsammans när vi utövar vårt gemensamma golfintresse.
Damsektionen ska stimulera till att befintliga medlemmar stannar kvar i klubben och öka antalet nya medlemmar i Söderby Gk.
Om du som läser detta känner att du vill delta i damsektionens arbete är du välkommen att höra av sig till någon i sektionen.
Du återfinner damsektionens ledamöter här nedanför.

Porträtt: Ingbritt Lindberg
Ingbritt Lindberg
E-post: iblindberg@gmail.com
Porträtt: saknas