Eclectic Light

Var med och skapa din egen drömrunda för 2012. Mellan 1 maj och 9 september kan du varje gång du spelar en singelrond på Söderbys 18- hålsbana samla på dig ett eller flera ”bästa” resultat på enskilda hål.

Kostnad: 100 kr

Betald avgift på bg. 5284-5815 = Anmälan. Du kan anmäla dig när du vill.
Ange: Namn, golf- id och Eclectic Light

Då du anmält dig kommer ditt namn upp på den gemensamma tavlan i damrummet på Söderby där varje enskilt resultat skall noteras och justeras.
Då kan vi följa varandras resultat på ett roligt sätt.

Du får även ditt eget ”scorekort” i en pärm där du fortlöpande skall notera dina resultat under säsongen. Utifrån från detta ”scorekort” kommer vi sedan att utse vinnarna.

Ditt hcp den 9 september avgör vilken klass du kommer att tävla i.

Vi kommer att tävla i 4 olika hcp- klasser

Hcp + - 11,4