Bli Företagspartner

Företagspartner på SÖDERBY Nu ger Söderby Golf AB nya och gamla partners möjligheten att spela golf på två av Upplands bästa golfanläggningar, Söderby Golf och Edenhof Golf. Detta innebär spel på totalt 54 hål.

Förslag på sponsorpaket för 2014, ytterligare paket kan skräddarsys efter behov.

Golfpartner 2014:

- 1 spelbricka att utnyttja av företaget på Söderby och Edenhof.

- Plats på sponsortavla vid parkering (skyltmaterial bekostas av sponsor).

- Inbjudan till minst 2 st sponsorsaktiviteter.

- 5 st greenfeecheckar.

- Laddat rangekort på nya drivingrangen.

- 2 gånger fri golfbilshyra per år.

Pris: 16 000 exkl.moms/år

Reklamskatt på exponeringsvärdet tillkommer (f.n. 450:-)

Avtalstid: Min. 2 år.

Pris för en extra spelbricka är 5 900:- exkl. moms (berättigar till ytterligare en plats per bricka till företagsaktiviteterna). Vi kan också skräddarsy andra paket helt efter era önskemål, hör av Dig så gör vi ett förslag som passar Er.

Kontakt: Jonas Ekström tel: 018-430 19 75, e-post: jonas@soderbygolf.se

Nu kan Du ladda hem vår nya Företagsbroschyr som PDF, här hittar Du all information om företagslösningar, företagsgolf, events och dylikt.