Söderby - a complete golf facility

Challenging championship course and a pleasant family court on the same facility

In the middle of the scenic valley of Uppsala Näs you will find Söderby two golf courses. Our 18-hole championship course was completed in summer 2004. It has a challenging layout with numerous strategic water hazards and fast greens. Since several years back and forward, Söderby is hosting the Swedish Golf Tour, SAS Masters Tour. The players were very happy about our greens. "This season's best" we heard, praise that makes us very proud and happy.

Note that it is not allowed to bring dogs on the 18-hole course, however, but it is ok on our great 9-hole course.

• Tee times are booked on the phone during season. Phone number:  018-430 19 70.
  • Members can book tee times 14 days in advance.
  • Guests can book 7 days in advance.
  • Anyone who wishes to book even earlier can do so but with an extra booking fee of 50kr/player.
  • Check in must be made in the reception at least 15 minutes before the booked tee time, otherwise the tee time can be offered to someone else.

Booking rules

Members can only book one teetime per day in advance, if space, members can book a new teetime after finishing the first round.
Guests who wishes to book an extra round in advance may do so at an additional fee of 200 SEK per person, if space guests can reserve a new time after finishing the first round free of charge.

Familial 9-hole course

The 9-hole course is an excellent and well maintained, beginner and family course with relatively short but challenging holes. It has Water hazards, numerous bunkers and undulating greens which gives the course a very special character. No booking in advance.