Söderby - a complete golf facility

Challenging championship course and a pleasant family course

In the middle of the scenic valley of Uppsala Näs you will find  the two Söderby golf courses. Our 18-hole championship course was completed in the summer of 2004. It has a challenging layout with numerous strategic water hazards and fast greens. Since 2008 Söderby is hosting the Swedish Golf Tour, SAS Masters Tour. The players were very happy about our greens. "This season's best" we heard, praise that makes us very proud and happy.

Note that it is not allowed to bring dogs on the 18-hole course, however, it is OK on our great 9-hole course.

• Tee times are booked by phone during season. Phone number:  018-430 19 70.
  • Members can book tee times 14 days in advance.
  • Guests can book 7 days in advance.
  • Anyone who wishes to book earlier than that, can do so, but with an extra booking fee of 50 SEK/player.
  • You must check in at the reception at least 15 minutes before your booked tee time, otherwise your tee time could be offered to someone else.

Booking rules

Members can only book one tee time per day in advance, if available, members can book a new tee time after finishing the first round.
Guests who wish to book an extra round in advance may do so at an additional fee of 200 SEK per person, if available, guests can book a new time after finishing the first round, free of charge.

Familiar 9-hole course

The 9-hole course is an excellent, well-kept beginners and family course with relatively short but challenging holes. It has water hazards, numerous bunkers and undulating greens which gives the course a very special character. No booking in advance necessary.