Greenfee 2010

Greenfee 18-hole course

• Weekend 450 SEK (member´s guest* 350 SEK , 325 SEK, guest to member on 9-hålsbanan)
  • Weekday 350 SEK(300 SEK guest to medlem*, 260 SEK guest to member on 9-hålsbanan)
  • Juniors play for half price

*each 18-hole course member is entitled to one guest greenfee, this cannot be combined with any other discounts

Greenfee 9-hole course

• Weekend 200 sek
  • Weekday 150 sek
  • Juniors play for half price

Booking rules

Members can only book one teetime per day in advance, if space, members can one book a new teetime after finishing the first round.

Guests who wishes to book an extra round in advance may do so at an additional fee of 200 SEK per person, if space guests can reserve a new time after finishing the first round free of charge.