Greenfee 2014

Greenfee 18-hålsbanan

Helg 500 kr
(450 kr för gäst till medlem*, 375 kr för medlem på 9-hålsbanan)

Vardag 400 kr
(350 kr för gäst till medlem*, 300 kr för medlem på 9-hålsbanan)
Juniorer halva priset

* varje spelrättsmedlem/årsmedlem har möjlighet att ge en(1) gäst i samma boll 50 kr rabatt på greenfee. Kan ej kombineras med andra ev. rabatter

Greenfee 9-hålsbanan

Helg 200 kr
Vardag 150 kr
Juniorer halva priset

Bokningsregler

Medlemmar kan endast boka en tid per dag i förväg, finns det plats kan man  boka en ny tid efter man spelat färdig sin runda.

Greenfeegäster som vill boka en extra runda i förväg kan göra det mot en extra avgift på 200 kr /person, finns det plats kan man kostnadsfritt boka en ny tid efter man spelat färdigt sin runda.