Handicapgaranti

Skulle du inte uppnå bibehållen/sänkning beroende på kort så erbjuder vi dig något av nedanstående:

1. Kostnadsfritt deltaga i fem temakurser under efterföljande år (värde 500-750) (Du behöver ha löst Klubbkortet 2014 för att nyttja detta)
  2. Lektionspaket om fem lektioner/betala för 3 (Värde 580:) Giltigt Säsongen 2014

Villkoret från tränarstaben är att du deltager i minst 4 temakurser under 2013, samt har minst 8 registrerade ronder i Min Golf.

De 10 medlemmar som sänker sig mest under året får attraktiva priser från klubben. (Gäller från hcp 36)