Juniorelit A

I A- och B-gruppen har vi de juniorer som bestämt sig för att på allvar satsa på att bli elitspelare i golf. Dessa juniorer satsar på golf året runt och erhåller träningsmöjligheter inomhus på vintern och åker på bl.a. vårläger. Under sommarsäsongen får man 3-4 timmars träning i veckan och minst 10 timmar läger.I A-gruppen är spelarna 14-21 år och spelar på Skandia Tour, på nivån Regional eller Riks. Spelarna förväntas delta i träningsverksamheten och även träna massor på egen hand. Spelarna skall genomföra minst 10 godkända tävlingar per säsong.

Tränare Junior Elit A: Pro Fredrik Hedlund & Thomas Sjöberg

Träningstider 2013: Onsdagar 18.00-20.00 (fr. V.20 även Måndagar 18.00-20.00)

Ledare Junior Elit A: Vakant

Träningsavgift: 1000 Kr