Juniorelit B

I A- och B-gruppen har vi de juniorer som bestämt sig för att på allvar satsa på att bli elitspelare i golf. Dessa juniorer satsar på golf året runt och erhåller träningsmöjligheter inomhus på vintern och åker på bl.a. vårläger. Under sommarsäsongen får B-gruppen 2-3 timmars träning i veckan samt minst 10 timmar läger. I B-gruppen är spelarna 14-18 år och har börjat spela på Skandia Tour, på nivån Distrikt eller Regional. Spelarna förväntas delta i träningsverksamheten och även träna på egen hand en hel del. Spelarna skall genomföra minst 5 godkända tävlingar per säsong.

Tränare Junior Elit B: Pro Fredrik Hedlund & Thomas Sjöberg

Träningstider 2013: Onsdagar 18.00-20.00 (fr. V.20 även Måndagar 18.00-20.00)

Ledare Junior Elit B: Vakant

Träningsavgift: 800 Kr