Juniorer Breddgrupp

En träningsgrupp för alla juniorer i åldern 13-21 år oavsett hcp.

Vi tränar varje vecka och under säsongen och finslipar vårt spel, för att utvecklas som golfspelare.

Den här träningen är också mycket lämplig för alla juniorer som vill komma vidare i sin golfutveckling och vill ta sig in i vår juniorelitsatsning. (A, B och C-grupper)

Vid många deltagare delas gruppen i mindre grupper efter Hcp nivåer.

Samlingsplats: Altanen utanför shopen

Träningstider: Måndagar 18.00-19.00 från 13 maj till 9 september

Tränare:
Pro Thomas Sjöberg

Ledare: Vakant

Träningsavgift: 800 Kr

Anmälan till de olika träningsgrupperna:
Du kan anmäla Juniorer till de olika träningsgrupperna på Anmälan träningsgrupper >>