Food Stand

Between 9-hole green and the 10th hole, you will find our foodstand. Here you will find most of what you crave for a round of golf. Drinks, sandwiches, sausage with bread, fruit, sweets, coffees and ice cream. Welcome to the cottage!

Do not forget to bring cash. Our foodstand  has no currency exchange.

The foodstand is self-service and it´s built on trust between Söderby and our members and guests. We and our members are very proud that it has worked so well!

Pricelist for the foodstand

Hot dog with bread