Junior på väg mot Grönt kort

Riktar sig till:
En träningsgrupp för knattar i åldern 7-12 år som syftar till att hjälpa spelarna ta ”grönt kort”. Utbildningen är anpassad till åldern på deltagarna och all teoriutbildning är invävd i praktikpassen. Teoriutbildningen är mer koncentrerad på säkerhet/banvård/speltempo än på djupgående regelkunskaper. Gruppen tränar 2 gånger i veckan och frivilligt spel arrangeras på söndagar.

Samlingsplats: Altanen utanför shopen

Träningstider 2013:
Måndagar 17.00-18.00 & Söndagar 15.00-16.00 från 13 maj till 11 september

Tränare:
Pro Thomas Sjöberg & Juniortränare Erik Bowall

Ledare: Vakant

Träningsavgift: 1350 Kr inkl medlemskap på 9-hålsbanan

Anmälan till de olika träningsgrupperna:
Du kan anmäla Juniorer till de olika träningsgrupperna på Anmälan träningsgrupper >>