Junior Golfskoj

Riktar sig till:

Alla knattar i åldern 7-12 år som vill ha kul med golf. Verksamheten syftar till att ge en rolig introduktion till golfen och syftar inte till ”grönt kort” utan bara att låta knattarna få en positiv upplevelse i golfmiljö.

Inga förkunskaper krävs och heller inget medlemskapskrav.

Samlingsplats: Altanen utanför shopen

Träningstider 2013: Måndagar 17.00-18.00 från 13 maj till 9 september.

Tränare: Juniortränare Erik Bowall

Ledare: Vakant

Träningsavgift: 600 Kr

Anmälan till de olika träningsgrupperna:
Du kan anmäla Juniorer till de olika träningsgrupperna på Anmälan träningsgrupper >>