Lektioner

Utöver de Temakurser vi erbjuder finns det även möjlighet att ta vanliga lektioner av vår instruktör Fredrik Hedlund. Det finns möjlighet att ta både svinglektioner och närspelslektioner. Du kan ta en lektion på egen hand eller tillsammans med en bekant, det är helt upp till dig. Kom också ihåg att vända dig Fredrik när du behöver nya klubbor, han hjälper dig att prova ut så att du får helt rätt utrustning.

För bokning ring shopen på 018-430 19 70 alternativt till Fredrik på 070-658 31 51.

Bokning via webben

Du kan även boka lektioner på nätet: http://www.soderbygk.se/web/lektionanmalan/

Sving eller Närspelslektion

Längd 1 pers 2 pers
25min 350 Kr -
50min 600 Kr 700 Kr

Samtliga ovanstående lektioner inkluderar rangebollar.
På lektioner som är 50 minuter eller längre finns även möjlighet till svinganalys med video & data. Vid lektion i inomhushallen vintertid ingår simulatorn i priset.

Spellektioner på banan

Längd 1 pers 2 pers

3 pers

1 timme 600 Kr/pers 300 Kr/pers 200 Kr/pers
2 timmar 1200 Kr/pers 600 Kr/pers 400 Kr/pers

En spellektion är utmärkt för dig som känner att slagen fungerar på rangen, men du får inte med dig dom på banan i samma utsträckning som du skulle vilja. Vi behandlar områden som strategi, sikte, klubbval m.m.