Lektioner

In addition to the theme courses we offer, you also have possibility to take regular lessons from our instructor Fredrik Hedlund. You can take both swing and short game lessons. You can take a lesson on your own or with a friend, it is entirely up to you. Don´t forget to turn to Fredrik when you need new clubs. He will help you try out and customfit every single club so it will fit you and your game perfectly.

Booking call the shop: +4618-430 19 70 alternative to Fredrik on +4670-658 31 51.

You can also book your lesson or customfitting on the net: http://www.soderbygk.se/web/ovriga-kurser/

Swing and short game lessons (SEK)

Length1 pers2 pers3 pers (or more)
25min240Kr--
50min450Kr500Kr-
60min--600Kr

All these lessons include practice balls. Lessons 50 minutes or longer gives you the possibility to get a full swing analysis with video & data.

Lessons on the course while playing (SEK)

Length1 pers2 pers

3 pers

1 hour
600Kr/pers300Kr/pers200Kr/pers
2 hours
1200Kr/pers600Kr/pers400Kr/pers

A lesson on the course is excellent for most of us. If you feel that your shots doesn´t work even though it feels great on the driving range. While playing we are dealing with areas such as strategy, aim, choice of club etc.