9-hålsmedlemmar

Söderbys 9-hålsbana

eller ”Lilla banan” som den oftast kallas är en utmärkt bana för nybörjare, för träning, mindre tävlingar och sällskapsgolf. Banan har en hel del svårigheter att ta sig förbi – det är mycket vatten i spel på flera av hålen.

Du behöver inte boka tid för att spela, men när vädret är fint är många ute och då kan det bli lite väntetider.

Har du ett medlemskap som ger fritt spel på Söderbys 9-hålsbana så har du tillgång till klubbhuset, restaurangen, shopen, övningsområdet vid klubbhuset och klubbens aktiviteter som t.ex. temakurser, resor, tävlingar.

I ditt medlemskap ingår också två greenfeecheckar för spel på 18-hålsbanan. Känner du dig osäker att gå ut på 18-hålsbanan på egen hand kan du få en erfaren spelare med dig. Kontakta Jan Högström 018-4301977, jan@soderbygolf.se

Har du klubbhandicap och vill ha stöd i din golfutveckling för att nå officiellt handicap kan du få en klubbfadder som går med på ett par rundor. Kontakta Medlemssektionens ordförande Birgitta Hydén 0708 746502, birgittahy@telia.com

Tävlingar på Söderbys 9-hålsbana 2013 som är öppna enbart för dig som är medlem på 9-hålsbanan:

* 10 augusti kommer ”Lilla KM” att spelas på 9-hålsbanan, spelas med handicap och är öppen endast för 9-hålsbanans medlemmar. Dam- och Herrklass.

Mer info om "Lilla KM" klicka här

* 29 september spelas scramble - en erfaren spelare går i en boll tillsammans med tre spelare med klubbhandicap. Tävlingen är öppen bara för medlemmar på 9-hålsbanan som har klubbhandicap.

Exempel på andra tävlingar som spelas på 9-hålsbanan:

För damer 27 augusti Snörtävling och 3 september Fyrboll poängbogey.

För herrar Torsdagsgolfen

Flera tävlingar hittar du i tävlingsprogrammet på Tävlingssektionens sida

Du är välkommen att kontakta oss i Medlemssektionen om du har synpunkter på klubbens verksamhet, förslag på aktiviteter eller förbättringar på 9-hålsbanan. Under länken Medlemssektionen hittar du kontaktuppgifter.

Länkar:
Styrelsens representant för 9-hålsbanan