LOCAL RULES AT SÖDERBY GC

A newly updated english version is coming shortly

GENERELLA LOKALA REGLER

Stenar i bunkrar

Stenar i bunkrar är flyttbara hindrande föremål. Regel 24-1är tillämplig .

Markeringar.

Följande markeringar gäller på banan: Vit out-of-bounds. Regel 27 Gul vattenhinder. Regel 26 Röd sidovattenhinder. Regel 26 Blå mark under arbete (MUA). Regel 25 Blå-vit mark under arbete (MUA). Spel förbjudet Bilaga 1, Del B-1a Orange hindrande föremål. Regel 24

LOKALA REGLER FÖR SÖDERBY GK:s GOLFKLUBB

1. Myrstackar är mark under arbete (MUA). Regel 25:1b är tillämplig.

2. Skador i bunker, förorsakade av kraftigt regn eller av bevattning- anläggningen, är mark under arbete (MUA). Regel 25:1b (ii) är tillämplig.

3. Jordfasta stenar och berg i dagen på den finklippta delen av spelfältet är mark under arbete (MUA). Regel 25-1 är tillämplig.

4. Dräneringsrännor med synligt grus eller sand är mark under arbete (MUA). Regel 25-1 är tillämplig. 5.

5. Teknisk utrustning för avståndsmätning är tillåten.

LOKALA BESTÄMMELSER

Boll som är Out of bounds på hål 3 samt hål 8, på 18-hålsbanan, får Ej hämtas. Överträdelse beivras. Bunkerkrattor skall placeras i bunkrarna vinkelrätt mot spelriktningen. (äldre typ av krattor med rakt skaft ska placeras i spelriktningen)

TILLFÄLLIGA LOKALA REGLER

GÄLLANDE TILLFÄLLIGA LOKALA REGLER FÖR VATTENHINDER OCH SIDOVATTENHINDER
Om markering av vattenhinder respektive sidovattenhinder med gula respektive röda pinnar helt eller delvis ersatts av markering med gula respektive röda linjer och linje tillfälligt helt eller delvis saknas gäller: Hindrets gräns går, där omgivande mark börjar slutta ned mot hindret, d.v.s. där gul respektive röd linje eller gula respektive röda pinnar normalt brukar finnas.

Fastställt av Upplands GDF 2006-06-01.