Tävlingsbestämmelser Matchstegen 2014

Matchstegen är öppen för de medlemmar, som deltar i Veterantouren S.

Eftersom både damer och herrar har rätt att delta, föreslår vi att matcherna spelas från samma tee. Det är valfritt att välja bana och tee för matchen, men vi rekommenderar "röd tee" på Edenhof / "blå tee" på Söderby.

Ansvaret för att match spelas
ligger på båda spelarna, som kontaktar varandra och bestämmer var och när matchen ska spelas. Om en spelare inte lyckas få kontakt med sin motståndare eller om spelarna inte kommer överens om ett speldatum/en spelplats, skall detta meddelas tävlingsledningen (Lennart / Lasse) senast 5 dagar före sista speldatum för respektive matchomgång.

Meddelas problemen senare än 5 dagar före sista speldatum, kommer båda spelarna att diskvalificeras, om matchen inte är spelad före sista speldatum.

Om varken spelaren eller tävlingsledningen lyckas få tag i motståndaren före sista speldatum för respektive matchomgång, kommer motståndaren att diskvalificeras, förutsatt att spelaren har meddelat kommunikationsproblemet till tävlingsledningen, minst 5 dagar före sista speldatum.

Uppskov
kan eventuellt ges till de matchspelare, som ansöker om detta minst 5 dagar före sista speldatum. Uppskov kommer inte att beviljas till spelare som blir sjuka eller som får andra förhinder och som meddelar detta senare än 5 dagar före sista speldatum.

Rapportering av resultatet
efter varje spelad match åligger båda spelarna och meddelas till Lennart, företrädesvis via Email (018.104844@telia.com) eller på tel: 018-104844 mobil:070-2278343.
Resultaten visas på vår hemsida.

Om resultatet ej är meddelat före sista speldatum för respektive spelomgång, räknas matchen som "ej spelad" och åtgärder utifrån detta kommer att beslutas av tävlingsledningen.

Veterankommittén