Nybörjarkurser vid Söderby & Edenhof Golfklubb

Välkommen att gå nybörjarkurs vid Söderby & Edenhof golfklubb. Vi erbjuder dig som vill börja spela golf goda möjligheter till golfutbildning. Vi erbjuder kurser till alla oavsett ålder, vi erbjuder kurser både på kvällstid och på helger.

Söderby/Edenhof erbjuder från 2012 SGF:s nya nybörjarutbildning. Tillsammans med det  nya förenklade sättet att ta "grönt kort" erbjuder Söderby/Edenhof mängder av extrautbildning med såväl teknik som teori utan någon extra kostnad.

Nybörjarkurs 1900 kr
Fullskalig kurs med 15 timmars utbildning som kan utökas efter ditt behov utan att kostnaden ökar för dig

I kursen ingår:
  • 8 timmars teknikutbildning
  • 3 mycket praktiskt orienterade teoritillfällen som inkluderar spel på banan
  • Kurslitteratur
  • Klubbkort Intro som ger dig tillgång till 100-tals temakurser
  • Bollar på rangen för egen träning.
Du behöver numera inte:
  • Skriva teoriprov
  • Göra praktikprov
  • Gå fadderrundor
  • Göra uppspel

Anmälan till nybörjarkurs kan ske på följande sätt:
  1. Använd anmälningsformulär här på hemsidan Klicka här eller välj "Grönt kort/anmälan" till vänster.
  2. Ring Fredrik Hedlund 070-658 31 51 (Pro på Söderby).
  3. Ring Fredrik Almskoug 0707-630188 (Pro på Edenhof).
  4. Anmäl dig via dator i receptionen (under säsong).
  5. Ring Söderby receptionen Telefon 018-430 19 70 (under säsongen).
  6. Ring Edenhof receptionen Telefon 018-33 41 85 (under säsongen).

I samband med kursen erbjuder vi mycket förmånliga "pröva på" medlemskap första året. Specialpriser för både enskilda och familjer. Se menyn till vänster eller klicka här