Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.

Söderby Golf AB

Söderby Golf AB ägs och drivs av makarna Jonas och Gabriella Ekström. Bolaget bildades 1995 i samband med att första golfbanan (9 hål) byggdes på Söderby Gård. Gården har funnits i Familjen Ekströms ägo sedan början av 1900 talet.Söderby Golf driver sedan 2006 även Edenhof Golf beläget i Bälinge, norr om Uppsala.
För mer info om Edenhof Golf se www.edenhofgk.se

Söderby golfanläggning är vackert belägen i natursköna Näsdalen, endast 7 minuters bilresa från Uppsala centrum. 18 hålsbanan invigdes 2004 och räknas redan som en av Upplands allra bästa banor, känd för sina fantastiska Penn A4 greener och den omgivande familjära atmosfären. 2008-2012 arrangerade Söderby den mycket prestigefyllda mästerskapstävlingen SAS Masters Tour/Nordea Touroch fick väldigt fina vitsord av såväl amatörer som de professionella spelarna, vilket borde ses som ett utmärkt betyg för anläggningen.

18-hålsbanan har en spännande layout och många strategiska vattenhinder. Vatten är i spel på mer än hälften av banans hål och de flesta av dem ligger på högersidan så spelare med slice får tänka sig för... Banan är relativt lång och det är många par-4 som är långa och tuffa.

Vid 18:e greenen finner Ni Söderbys klubbhus. I klubbhuset  finns restaurang ”Söderby Golf & Krog”, en fin samlingsplats med gamla anor från 1600-talet. Söderby Krog har under åren framgångsrikt arrangerar allt från bröllop till disputationsmiddagar. Företagsarrangemang kan bokas med både femkamps- och/eller konferensmöjligheter. I klubbhusets nedre lokaler ligger en av Sveriges största on course golfshoppar, som ingår i den välrenommerade Golfstorekedjan.

2008-2009 utökade Söderby verksamheten med en nybyggd studio för custom fitting, belägen vid rangen nedanför klubbhuset. I samband med byggnationen har 8 st. utslagsplatser på rangen försetts med tak. Söderby har under vintern 2009 även renoverat delar av gårdens stenladugård till inomhushall med 5 st. golfsimulatorer för att utveckla vinterträningen.
Juni 09 stod Söderbys nya golfhotell färdigt. Söderby Golf Lodge består av 9 st 4-bäddslägenheter ett stenkastfrån klubbhus och första tee.
Hösten 2011 expanderade Söderby golfanläggning ytterligare med egen citybutik och första etappen av bostäder för åretruntboende har inletts.

På Söderby finns även en 9-hålsbana som är väl underhållen och passar perfekt för nybörjare med sina korta, men utmanande hål.

Som en av de få golfanläggningarna i Sverige som forsätter att öka både medlemmar och greenfeegäster varje år ser Söderby Golf fram mot en ny och spännande säsong 2014.

Välkomna till en fin golfupplevelse hos oss på Söderby!

Önskar

Banstatus

Hittade inga kalenderposter.

Kontaktuppgifter

Reception/Shop/
Tidsbokning:
018-430 1970
Restaurang: 018-430 1973
Hotell Bokning: 018-430 1977


För fler kontaktuppgifter, se webbsidans sidfot alternativt vår funktionärsförteckning.

Hitta hit

Från Uppsala: Ta väg 55 mot Enköping. Efter ca 8 km, sväng vänster mot Uppsala-Näs. Efter ca 500 m, sväng höger mot Söderby GK, se skylt. Hitta till Söderby

Klubbkortet

Klubbkortet är Söderby/Edenhofs stora breddsatsning för alla medlemmar som ger möjlighet till träningsmöjligheter individuellt eller i grupp till rimliga kostnader. Läs mer

Hitta rätt på hemsidan!

Svårt att hitta det du söker?
Ta då hjälp av vår webbplatskarta för att få en översikt av vår webbplats.
Synpunkter tas också tacksamt emot, kontakta oss här.

870