Regler spelrätter

INFORMATION OCH REGLER FÖR SPELRÄTTER

En spelrätt på Söderby Golf fungerar ungefär som en hyresrätt på en bostad. Den ger Dig tillgång till en av de maximalt 920 medlemsplatserna. Vill Du sälja Din spelrätt är Du själv ansvarig för att den blir såld. All försäljning sker till marknadspris. Söderby Golf har dock hembudssrätt så Du måste först erbjuda den till Söderby Golf.

UTHYRNING

Om Du av någon anledning inte kan/vill spela under en säsong har Du möjlighet att hyra ut Din spelrätt årsvis. Du måste själv hitta en "hyresgäst" till Din spelrätt.

Uthyrningen av spelrätter sköts av Söderby Golf. Totalpriset för årshyra av spelrätt är 5 900:- Spelrättsinnehavaren skall också betala 500:- i passiv årsavgift. Uthyrning måste ske före 1 maj för att spelrättsinnehavaren skall slippa betala sin årsavgift. Sker uthyrning efter 1 maj återbetalas ingen årsavgift, den kan ej heller överföras på ny hyrestagare.

FÖRSÄLJNING

Sker privat försäljning före 1 maj så återbetalas hela årsavgiften till tidigare spelrättsinnehavaren. Den nya ägaren måste då betala full årsavgift. Sker försäljning efter 1 maj återbetalas ingen årsavgift, den kan ej heller överföras på ny ägare.

Sker försäljning efter 1 maj måste den nya ägaren erlägga full årsavgift för att få spela på banan året för försäljningen.

Har Ni ytterligare frågor rörande ovanstående,

kontakta: Jonas Ekström 018-430 19 75, jonas@soderbygolf.se