Tävlingsprogram 2014

Tävlingsprogrammet för Söderby 2014 (Stora banan) finns nedan, vilket innebär att det då går att hitta under "Tävlingar" på Min Golf på http://www.golf.se/.

Herrarnas torsdagsgolf inleds den 2 maj och spelas under 20 veckor på lilla banan fram till den 12 september.
Herrfinal på stora banan söndagen den 22 september.
Damernas tisdagsgolf börjar den 7 maj och spelas omväxlande på lilla och stora banan.
Sommaruppehåll under juli månad.
Avslutning den 21 september.
Veterantourens tävlingsprogram och tävlingsregler, se Veteranernas sida.
Juniorernas tävlingsprogram och tävlingsregler, se under Junior/Elit.

OBS! Golfvecka under vecka 28.

Tävlingssektionen

Tävlingar 2014